lauantai 8. joulukuuta 2018

Joulun valmistelua tyttöjen kanssa

Joulu on tulossa, mitä se merkitsee meidän perheessä? Se merkitsee paljon, paljon tyttöjen juttuja! Ei tarvitse kahta kertaa miettiä valitseeko lahjarumpujen kuosiksi tummansinisen tähtisateen vai vaaleanpunaisen glitteriunelman.

Joulupukin kirjeissä on esiintynyt niin pet shopeja kuin hajuvesiäkin. Toki myös ihan unisex versioitakin, värikyniä ja suklaata. Itseasiassa suklaa ei minusta ole kyllä kovin unisex, kyllä se vaan on naisten juttu, pienestä asti :D

Meillä on jouluun valmistautuminen aloitettu askartelun merkeissä. Lapset on innostuneet tekemään lumihiutaleita hamahelmistä. Tytöt ilahtuivat erityisesti sinisistä fosforihelmistä, joilla sai kivoja lisäefektejä lumihiutaleisiin. Ja kieltämättä tämä äitikin innostui, kerrankin hamahelmistä jotain sellaista, noh, ihan oikeasti kivan näköistä. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan.


Olemme myös maalanneet itse itsenäisyyspäiväkynttilät. Se oli kivaa puuhaa, siitä voisi ottaa vaikka jokavuotisen perinteen!


Meillä odotetaan myös jokapäivä yhtä innokkaasti joulukalenteria, Hiiri Hiirusen jatkotarinaa, jossa tarina kuvitetaan sivelemällä lapsen selkää tarinan tahdissa. Tämä ihanuus löytyy Oranssia -blogista. Voin suositella, meidän tytöt tykkäsi siitä jo viime vuonna ja tänä vuonna odottivat tohkeissaan josko tänäkin vuonna Hiiri Hiirunen seikkailisi. Toki nyt ollaan jo viikko menty, mutta vielä on päiviä ennen joulua, joten kannattaa tutustua. Tai vinkkinä sitten ensi vuoteen  ;)


Meillä onkin ollut satuhahmoilla kiirus, tonttuja hyppii pitkin ikkunoita ja nurkkia ja kahdelta neljästä  neidistä on irronnut hammas tässä parin päivän sisällä, joten hammaskeijukin on joutunut töihin. Tontutkin näkee paremmin hiippailla tuolla sysipimeässä, kun laitetaan jouluvalot! Ja kylläpä ne näyttääkin kivalta :)


Tänään kävin Joulumessuilla ajatuksenani löytää ihanuuksia pukinkonttiin. Ihanuuksia löysin, mutta miten kävikään niin hassusti, että ne olivat melkein kaikki minulle... :D No, onneksi pukinkonttikaan ei ihan tyhjillään ole ja onhan tässä vielä aikaa.

Ihanaa joulunaikaa teillekin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tauko blogissa ja kohdun poisto

Ensimmäisenä kerron, että minulla on isoja pyöriä lähtenyt liikkeelle. Olen tehnyt elämäntapamuutosta tähän kotiäitiarkeeni ja lisäksi perus...